07 August 2008

KAWOS DARI MAS KW

Kawos dari jakarta. dari mas kw.
suwun mas.

aseek sing nang suroboyo oleh disik, sing jakarta baru jumat...[nikmatnya...]

6 comments:

mikow said...

woooo pamer nih

Bangsari said...

lho, itu kan kaos event 3 bulan yang lalu...

nothing said...

@ bangsari | hehe, pokoke gratis...[barang gratis dan murah cen bikin orgasme]
btw, bloge sampeyan ga iso di kasih komen ki..padahal aku arep komen sampeyan saiki kemajuan dolane nang masjid teyus :)

jun said...

waduh, mas kw, aku kok gak dikasih ya?! Pengen ! (tak ijoli selat-solo, mas kw! hehehehe)

Moes Jum said...

bener ... isone pamer thok, emang sing liyane gak pengen poo?

Dony said...

Wah, si karmin kok ora wenehi aku ya. Opo goro2 ra nduwe blog neng detik? Hehe

ayo nyumbang buku